Vacatures

HOUSE OF KENT ZOEKT FESTIVAL KANJERS
BEACHBOOM festival - 11 augustus 2018

Het lijkt nog ver weg maar wij zijn al druk in de weer met het leukste strandfestival van Zeeland. 
Ieder jaar in augustus vindt hét dancefeest van Zeeland plaats. Beachboom 2018  Een groot evenement waar je, als danceliefhebber, niet omheen kunt. De combinatie van vette beats, zon, zee en zand, zorgen voor een unieke sfeer.
Heb je interesse om 11 augustus voor ons aan de slag te gaan, ben je 18+, woonachtig in/omgeving Zeeland, representatief, enthousiast, spontaan & bereid hard te werken? Vul dan het inschrijfformulier in via www.houseofkent.nl en wie weet kunnen we je inplannen als barmedewerker, muntverkoper, bij de VIP ontvangst of als scanheer/dame.

SCHIP AHOY
BEN JIJ OP DE DONDERDAGAVONDEN BESCHIKBAAR EN WIL JE WEKELIJKS PASSAGIERS RONDLEIDEN OP EEN PRACHTIG CRUISESCHIP ?!
(periode juni – november 2018)

Voor een van onze mooie opdrachtgevers zoeken we meerdere Nederlands en Engels sprekende enthousiaste talenten die van aanpakken weten.
Je zal kleine groepjes met gasten en cruise geïnteresseerden op een zeer enthousiaste en professionele manier rondleiden over een prachtig groot cruiseschip.

Interesse in deze mooie opdracht en
-Ben je minimaal 3 van de 4 donderdagen, van 17:00-23:30 uur, per maand beschikbaar ? (periode juni - november)
-Ben je tussen de 20-30 jaar ?
-Ben je woonachtig in/ omgeving Rotterdam ? 
-Kan je de verplichte training bijwonen op 31 mei van 10-16:00 uur in Rotterdam ?

Vul dan het inschrijfformulier in op onze site, 
www.Houseofkent.nl (en vul bij je beschikbaarheid in dat je interesse hebt in de mooie opdracht op het cruiseschip) of mail petra@houseofkent.nl
en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
 

HOUSE OF KENT ZOEKT VASTE GEZICHTEN VOOR NIEUWE OPDRACHTGEVER

Voor een van onze nieuwe opdrachtgevers zoeken we gastvrouwen en –heren die aan de slag willen tijdens uitvaarten en condoleances in/ omgeving Rotterdam.
We zoeken dames en heren tussen de 20 en 40 jaar die tijdens deze treurige bijeenkomsten op een gepaste wijze mee willen werken in de bediening en uiteraard in het bezit zijn van normen en waarden en gastvrijheid skills.

Wij zoeken mensen die bezitten over een hospitality DNA en dus een zeer hoog serviceniveau. De mensen die we deze opdrachten inplannen zijn harde werkers en bereid na afloop van de condoleance te helpen met het opruimen en schoonmaken van de ruimte. Uiteraard is empathie zeer belangrijk en kunnen we alleen mensen aannemen die instaat zijn om te gaan met een uitvaart als werklocatie en zich ingetogen kunnen gedragen.

PERIODE
Het gehele jaar door.

INTERESSE
Kan jij je vinden in bovenstaande omschrijving, ben je minimaal 20 jaar en geknipt voor deze opdracht ?
Vul dan ons inschrijfformulier in en wellicht nodigen we je uit voor een sollicitatie.