Vacatures

HOUSE OF KENT ZOEKT SUPER TALENTEN
 

Ben jij een sprankelende persoonlijkheid die bereid is hard te werken met een grote glimlach, enorme drive en plezier?

Ben je altijd bereid een stapje harder te lopen, je werk met veel plezier uit te voeren en dit met collega's te doen met dezelfde instelling?

Ben je 18+, zeer representatief, enthousiast, sprankelend, spontaan & bereid hard te werken?

INTERESSE?

Vul dan het inschrijfformulier in via www.houseofkent.nl en wie weet kunnen we je inplannen op een van onze mooie projecten ! 

HOUSE OF KENT ZOEKT VASTE GEZICHTEN VOOR NIEUWE OPDRACHTGEVER

Voor een van onze nieuwe opdrachtgevers zoeken we gastvrouwen en –heren die aan de slag willen tijdens uitvaarten en condoleances in/ omgeving Rotterdam.
We zoeken dames en heren tussen de 20 en 40 jaar die tijdens deze treurige bijeenkomsten op een gepaste wijze mee willen werken in de bediening en uiteraard in het bezit zijn van normen en waarden en gastvrijheid skills.

Wij zoeken mensen die bezitten over een hospitality DNA en dus een zeer hoog serviceniveau. De mensen die we deze opdrachten inplannen zijn harde werkers en bereid na afloop van de condoleance te helpen met het opruimen en schoonmaken van de ruimte. Uiteraard is empathie zeer belangrijk en kunnen we alleen mensen aannemen die instaat zijn om te gaan met een uitvaart als werklocatie en zich ingetogen kunnen gedragen.

PERIODE
Het gehele jaar door.

INTERESSE
Kan jij je vinden in bovenstaande omschrijving, ben je minimaal 20 jaar en geknipt voor deze opdracht ?
Vul dan ons inschrijfformulier in en wellicht nodigen we je uit voor een sollicitatie.