HEINEKEN AFTER WORK

Hierbij speelt het warme welkom en het secuur registreren van de gegevens een grote rol. Daarnaast moet iedere hostess aansluiten bij de look and feel van Heineken en het evenement. Fris, eigentijds met een warme gezellige uitstraling.

In samenwerking met het activatiebureau Typhoon Hospitality hebben wij een team van hostesses opgezet die bij alle evenementen vooraf de promotie verzorgen bij centrale NS stations en grote verzamelgebouwen waar de doelgroep zich bevindt. Vervolgens verzorgen zij het ontvangst en de registratie bij iedere Heineken After Work borrel. In samenwerking met het activatiebureau Typhoon Hospitality hebben wij een team van hostesses opgezet die bij alle evenementen vooraf de promotie verzorgen bij centrale NS stations en grote verzamelgebouwen waar de doelgroep zich bevindt. Vervolgens verzorgen zij het ontvangst en de registratie bij iedere Heineken After Work borrel.

Inmiddels zijn de Heineken After Work borrels een groot succes. In twee jaar tijd zijn de borrels naast Amsterdam uitgebreid naar andere grote steden zoals Den Haag en Rotterdam. Er vinden zo’n 10 Heineken After Work borrel per maand plaats.